LISÄJOUSET

mad-logo
- LISÄJOUSET

Paranna ajettavuutta ja turvallisuutta lisäjousilla!

MAD-lisäjousia suositellaan ensisijaisesti ajoneuvoihin, jotka ovat usein raskaasti kuormitettuja. Ne ovat teräksisiä kierrejousia, jotka asennetaan olemassa olevan jousituksen lisäksi antamaan lisää jousivoimaa silloin, kun sitä tarvitaan. Ajoneuvon tasapaino ja renkaiden ote tiestä paranevat, mikä lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta, parantaa kantavuutta ja ajo-ominaisuuksia sekä vähentää kulumista. Kuormaamattoman ajoneuvon ominaisuudet säilyvät ennallaan.

MAD-lisäjouset aktivoituvat antamaan lisää jousivoimaa silloin, kun sitä tarvitaan.

MAD-lisäjousissa on käytetty vain huippulaatuisia materiaaleja, jotka on huolellisesti testattu ja tuotettu ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Ne ovat TÛV-hyväksyttyjä.

MAD-lisäjousia on saatavana useimpiin ajoneuvoihin merkkikohtaisesti ja ne toimitetaan täydellisinä kaikkine asennusosineen. Asennus on helppo ja nopea suorittaa. Ne ovat erittäin kestäviä ja vaihtoehtona erittäin edullisia kalliisiin tasonsäätöjärjestelmiin verrattuna.

MAD-jousitusvaihtoehdot

0 - apujousi pääjousen viereen
3 - apujousi iskunvaimentimeen
6 - apujousi pääjousen sisälle
7 - apujousi joustintukeen
8 - korvaa alkuperäisen jousen

HUOM! Järjestelmä 3 soveltuu ainoastaan alkuperäisiin iskunvaimentimiin.

Lastaa autosi huolella

Moni ajattelee: Mitä raskaampi ajoneuvo on, sitä varmemmin se pysyy tiellä. VÄÄRIN! Ajo-ominaisuudet heikkenevät huomattavasti. Tästä aiheutuu arvaamattomia seurauksia turvallisuudelle:

Liirto
Kaarteissa, sivutuulessa ja ohituksissa joudutaan helposti sivuluisuun.

Heittelehtiminen
Ajoneuvo alkaa heittelehtiä, jolloin menettää nopeasti ajoneuvon hallinnan.

Ajomukavuus
Kuopat ja epätasaisuus tuntuvat voimakkaammin kuin muulloin. Ajamisesta tulee piinallista.

Kuluminen
Kaikki ajoneuvon kantavat osat kuormittuvat raskaammin, mikä merkitsee enemmän kulumista ja suurempia huoltokustannuksia.

Henkilöautot

Monet ajoneuvot lastataan säännöllisesti raskaasti. Tähän riittää jo, kun 4 henkilöä nousee ajoneuvoon - ilman laukkujakin - kuten takseissa ja yhteiskuljetuksissa. Lisäksi kuljetetaan matkalaukkuja, urheilu- ja vapaa-ajanvälineitä usein taakkatelineellä, jolloin auton painopiste siirtyy.

Mad-lisäjouset kantavat lisäkuorman ja huolehtivat näin turvallisuudestasi, koska jousitus ei enää toimi äärialueellaan ja maavara jää normaaliksi.

Asuntoautot

Kun asunto siirretään pyörien päälle, joudutaan aina taistelemaan paino-ongelmien kanssa. Erityisesti suurissa nopeuksissa, kaarteissa ja epätasaisillä teillä tuntemattomat voimat aiheuttavat epävakaita niiaus- ja horjuntaliikkeitä.

Mad-lisäjouset tasoittavat nämä voimat ja asuntoautosi pysyy vakaana ja tasapainoisena.

Perävaunut

Perävaunujen suosio kasvaa edelleen. Huojunta on tuttu ongelma asuntovaunujen, venetrailereiden ja hevoskuljetusvaunujen vetäjälle. Huojunta aiheutuu perävaunun painon siirtymisestä vetoauton taka-akselille.

Mad-lisäjouset auttavat pitämään perävaunun tasapainoisena.

Pakettiautot ja minibussit

Suuremmat ajoneuvot kärsivät enemmän säännöllisistä kuorman vaihteluista. Pakettiautoissa kuorman paino ja sijoittuminen muuttuvat usein ja minibusseissa henkilöiden määrä vaihtelee kuljettajasta 7-8 matkustajaan.

Mad-lisäjouset aktivoituvat progressiivisesti painon kasvaessa ja tasapainottavat näin tehokkaasti vaihtelevan kuorman vaikutuksen.

Autovaraosat | Henkilö- ja pakettiautokorjaamo | Raskaskalustovaraosat
Raskaskalustokorjaamo | Specma Service CenterAlkolukkoThermo King
© Varaosalinna 2018

Mainos- ja muotoilutoimisto Semio Oy, mainostoimisto Seinäjoki
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?