Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Varaosalinna Oy
Yhteystiedot: Pohjolantie 10-12, 61800 Kauhajoki

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nimi: Sanna Linna
Puh. 020 7119 867

 

3. Rekisterin nimi

Varaosalinna Oy asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään Varaosalinna Oy:n suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Varaosalinna Oy käyttää näitä, ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero ja -toimipaikka, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Mahdollinen kielto/lupa lähettää asiakkaalle suoramarkkinointia. Verkkokauppaan rekisteröityneen käyttäjän tunnistamistieto (käyttäjätunnus).

Tiedot käyttäjän tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana käyttäjän Varaosalinna Oy:lle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun käyttäjä tekee tunnukset verkkokauppaan ja tilaa tuotteita. Suoramarkkinointikielto/-lupa tallennetaan käyttäjätunnuksen tekovaiheessa.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä Suomen ulkopuolelle.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Manuaalinen aineisto
säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä.

 

Sähköinen aineisto
asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät ja rekisterinpitäjän toimeksiannosta ja lukuun toimivien yrityksien työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Vaitiolovelvollisuus koskee asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetussa huoneessa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Varaosat ja lisävarusteet

Yli 100 000 tuotteen autovaraosien ja -varusteiden verkkokauppa

Tästä ostoksille ›

Työkalut ja tarvikkeet

Työkalut, koneet, laitteet sekä kiinnitystarvikkeet kaikkeen tekemiseen.

Tästä ostoksille ›

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?